ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά

αναλύσεις και συζητήσεις

Εκλογές ΕΣΣΝΑ: Ισχυρή εντολή για την Ανα.Συν. του Γιάννη Γαλάνη

Η Ανανεωτική Συνεργασία αναδείχθηκε πρώτη παράταξη με μεγάλη πλειοψηφία στις σημερινές αρχαιρεσίες της ΕΣΣΝΑ. Σε ήπιο κλίμα, το σώμα των σωματείων της Αττικής, ολοφάνερα κουρασμένο από τις διαμάχες της προηγούμενης τετραετίας (δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τρεις διαφορετικοί πρόεδροι με διαφορετικούς συνδυασμούς) υπερψήφισε σχεδόν με παμψηφίες τους τρεις απολογισμούς (Οικονομικό 39 ναι, Αγωνιστικό 36 ναι, 7 λευκά, και Διοικητικό 36 ναι, 3 λευκά, και 5 όχι) και έδωσε 38 ψήφους (και 7 από τις 11 έδρες) του νέου ΔΣ στην Ανα.Συν. Ακολούθησαν η Νέα Σκακιστική Κίνηση με 13 ψήφους (και 2 έδρες) και η Αττική Σκακιστική Πρωτοβουλία με 10 ψήφους και 2 έδρες. Στην κάλπη βρέθηκε και μία λευκή ψήφος.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών, προηγούνταν στις εκλόγιμες θέσεις για την Ανα.Συν. οι Αγγελάκης, Γαλάνης, Γκορίτσας, Κολυβάς, Κεφάλας, Σκαπέρδας και Σπυρακόπουλος, από την ΝΣΚ οι Βαζελάκης και Ντίνα Σερετάκη, και από την ΑΣΠ οι Κουκίδης και Σκυριανόγλου.

2 Νοεμβρίου, 2008 - Posted by | ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΕΣΣΝΑ, ΘΕΣΜΟΙ | , , , , , , ,

2 Σχόλια »

  1. Μεγάλο ρεύμα είχε η Ανανεωτική Συνεργασία στις εκλογές της ΕΣΣΝΑ. Με επικεφαλής τον δραστήριο Γιάννη Γαλάνη,ενισχυμένη και με τον σεβαστό απ’όλους Πέτρο Κολυβά αλλά και με αρκετά νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο (Σκαπέρδας, Κεφάλας,Παυλής) κέρδισε άνετη πλειοψηφία.
    Ελπίζουμε να μας δικαιώσει!

    Σχόλιο από Ναι μεν, αλλά | 6 Νοεμβρίου, 2008

  2. Το ΔΣ της ΕΣΣΝΑ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Γαλάνης Ιωάννης, Α΄ Αντιπρόεδρος: Κολυβάς Πέτρος, Β΄ Αντιπρόεδρος: Σκαπέρδας Κωνσταντίνος, Γενικός Γραμματέας: Γκορίτσας Χρήστος, Ταμίας: Κεφάλας Δημήτριος, Ειδικός Γραμματέας: Κουκίδης Νικόλαος, Έφορος Αγώνων και Υλικού: Σπυρακόπουλος Ιωάννης, Έφορος Ανάπτυξης και Σχολικού Σκακιού: Αγγελάκης Λιμβέριος.
    Στο Δ.Σ. συμμετέχουν επίσης ως Μέλη οι Βαζελάκης Οδυσσέας, Σερετάκη Κωνσταντίνα και Σκυριανόγλου Δημήτριος.

    Σχόλιο από ε,σ,π | 11 Νοεμβρίου, 2008


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: