ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά

αναλύσεις και συζητήσεις

Νέες δυνατότητες σχολιασμού στα «ε,σ,π»

wplogoblue-stacked-rgbΤα ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά εφαρμόζουν από σήμερα τις νέες δυνατότητες σχολιασμού που προσφέρονται στα ιστολόγια της WordPress.

Τα σχόλια θα εμφανίζονται πλέον κάτω από τα άρθρα από το νεότερο προς τα παλαιότερο κατά σειρά δημοσίευσης. Η δυνατότητα αυτή διευκολύνει ιδιαίτερα π.χ. σε άρθρα που λειτουργούν σαν «άγκυρες» νεότερων σχολίων όπως στη σελίδα Δραστηριότητες πάνω δεξιά. Εκεί θα βλέπετε τώρα πάνω-πάνω τις νεότερες δημοσιεύσεις. Ελπίζω όμως ότι θα φανεί εξίσου χρήσιμη και στο σχολιασμό των άρθρων.

Ταυτόχρονα, για να διευκολύνεται ο διάλογος, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα απάντησης. Έτσι μπορούν να δημιουργούνται επιμέρους νήματα παράλληλων συζητήσεων για θέματα που θέτουν οι αναγνώστες.

Με την ευκαιρία, αξίζει να αναφέρω ότι μολονότι είναι ενεργοποιημένη για λόγους ασφάλειας η έγκριση σχολίων, οι τακτικοί σχολιαστές (επώνυμοι ή με το αγαπημένο τους nick) δεν παρεμποδίζονται από το σύστημα —και ότι μέχρι σήμερα, από τα κοντά 200 τόσα σχόλια που δημοσιεύτηκαν, ο αριθμός των παρεμβάσεων που χρειάστηκαν (λόγω γλώσσας, άσχετου θέματος κλπ) δεν ξεπερνάει τα δάχτυλα του ενός χεριού.

Παν. Δρεπανιώτης (dokiskaki)

21 Φεβρουαρίου, 2009 - Posted by | ΓΕΝΙΚΑ | , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: