ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά

αναλύσεις και συζητήσεις

Τριακοστή φορά στη σέντρα

sentrafm

Ο Μιχάλης Καλοσκάμπης στο Sentra 103,3

Η 30η σκακιστική εκπομπή «Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα» βγαίνει στον αέρα το Σάββατο  21/3  από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 21/3 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Μιχάλη Καλοσκάμπη, γνωστό μετρ και μέλος της Διοίκησης της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Μαζί θα συζητήσουν για τις εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών, για την πορεία των σκακιστών μας στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, για τον ΑΣ Παπάγου και γενικότερα για το σκάκι.  Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

17 Μαρτίου, 2009 - Posted by | ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ | , ,

8 Σχόλια »

 1. Ο Γιώργος Μαστροκούκος στο Sentra 103,3

  Η 31η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 28/3 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 28/3 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Γιώργο Μαστροκούκο, γνωστό διεθνή μετρ και πρώην μέλος της Διοίκησης της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Μαζί θα συζητήσουν για το ελληνικό σκάκι αλλά και για την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) που έχει την έδρα της στη χώρα μας. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Αναζητήσεις σε άσπρα - μαύρα | 26 Μαρτίου, 2009

 2. Ο Αντώνης Μπέλλος στο Sentra 103,3

  Η 34η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 24/4 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 24/4 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον Αντώνη Μπέλλο, πρόεδρο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου. Μαζί θα μιλήσουν για το σκάκι αλλά και ειδικότερα για την ΠΣ Περιστερίου, που αποτελεί ένα από τα δραστηριότερα και ισχυρότερα σωματεία που καλλιεργούν το σκάκι. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Αναζητήσεις σε άσπρα μαύρα | 24 Απριλίου, 2009

 3. Οι Κώστας Πρέντος και Χάρης Φουγιαξής στο Sentra 103,3

  Η 41η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 13/6 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 13/6 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τους συνθέτες και λύτες σκακιστικών προβλημάτων Κώστα Πρέντο και Χάρη Φουγιαξή. Ο Θεσσαλονικιός Κώστας Πρέντος είναι διεθνής μετρ στη λύση, έχει κατακτήσει και τα 8 πρωταθλήματα Ελλάδας που έχουν γίνει στη λύση και έχει πολλές διεθνείς επιτυχίες στη λύση αλλά και στη σύνθεση. Ο Χάρης Φουγιαξής είναι διεθνής μετρ στη σύνθεση σκακιστικών προβλημάτων, με επίσης πολλές διεθνείς επιτυχίες στη σύνθεση και στη λύση. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Αναζητήσεις σε άσπρα μαύρα | 11 Ιουνίου, 2009

 4. Ο Κώστας Κουτρούκης στο Sentra 103,3

  Η 42η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 20/6 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 20/6 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον Κώστα Κουτρούκη, πρόεδρο του Μ.Α.Π.Ο. Κεραυνός Ωραιοκάστρου και Γραμματέα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομών Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής (ΕΣΣΝΘΧ). Μαζί θα μιλήσουν για την πρόκριση του βορειοελλαδίτικου ιστορικού (ιδρύθηκε το 1954) σωματείου στο final – 4 του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας στο σκάκι που θα παιχθεί σε λίγες ημέρες στη Χαλκιδική, για τους στόχους του, αλλά και για τα άλλα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος. Θα συζητήσουν επίσης για την ΕΣΣΝΘΧ. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Αναζητήσεις σε άσπρα μαύρα | 17 Ιουνίου, 2009

 5. Ο Γιώργος Σουλεϊδης στο Sentra 103,3

  Η 46η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 1/8 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 1/8 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το διεθνή μετρ Γιώργο Σουλεϊδη. Ο Γιώργος Σουλεϊδης που ζει μόνιμα στη Γερμανία, εκτός από την επιτυχημένη του αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Γερμανία, επιμελείται και την πολύ καλή ιστοσελίδα του κορυφαίου Γερμανικού Διασυλλογικού Πρωταθλήματος (Μπουντεσλίγκα). Έτσι λοιπόν το Σάββατο με τον Χρ.Πιλάλη θα μιλήσουν για το Γερμανικό και το Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και για το σκάκι στο διαδίκτυο. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Αναζητήσεις σε άσπρα μαύρα | 29 Ιουλίου, 2009

 6. Το skakistiko.blogspot.com στο Sentra 103,3

  Η 47η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 8/8 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 8/8 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον υποψήφιο μετρ του ΑΟ ΄΄Ζήνων΄΄ Γλυφάδας και γνωστό blogger (skakistiko.blogspot.com) Φίλιππο Κουράντ. Μαζί θα μιλήσουν κυρίως για το σκάκι, αλλά και για το διαδίκτυο, την τέχνη, την πολιτική και γενικότερα για τους τομείς με τους οποίους ασχολείται ο Φ.Κουράντ στο πολύ πλούσιο και έγκυρο σκακιστικό του ιστολόγιο, το οποίο είναι σταθερά 2ο σε αναγνωσιμότητα μεταξύ των πολλών ελληνικών σκακιστικών ιστοσελίδων, πολύ κοντά σε αυτό της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που βρίσκεται στην 1η θέση. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Αναζητήσεις σε άσπρα μαύρα | 3 Αυγούστου, 2009

 7. Ο Ηλίας Κουρκουνάκης στο Sentra 103,3

  Η 55η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 10/10 από τις 9 μέχρι τις 10 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 10/10 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το διεθνή μετρ, συγγραφέα και προπονητή Ηλία Κουρκουνάκη. Μαζί θα μιλήσουν κυρίως για το νεανικό και το σχολικό σκάκι στην Ελλάδα, τις παιδαγωγικές ιδιότητες του σκακιού, κα. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Αναζητήσεις σε άσπρα μαύρα | 9 Οκτωβρίου, 2009

 8. Η Φαχιρίδου στον Sentra 103,3

  Η 59η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 7/11 από τις 9 μέχρι τις 10 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 7/11 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τη διεθνή μετρ και σκακίστρια της εθνικής μας ομάδας Κατερίνα Φαχιρίδου. Μαζί θα μιλήσουν για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σε αυτούς πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα, για το γυναικείο σκάκι, την εθνική μας ομάδα γυναικών, κα. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

  Σχόλιο από Χρήστος Πιλάλης | 6 Νοεμβρίου, 2009


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: