ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά

αναλύσεις και συζητήσεις

Πρόταση «Διασυλλογικά 2012+»: ζ. Οργανωτικά

Μετά και την διοργάνωση του Διασυλλογικού 2010 στο Περιστέρι, υπάρχει πια μια πολύ σαφής εικόνα για το τι ακριβώς χρειάζεται το βέλτιστο Πανελλήνιο Διασυλλογικό:

α) Δυνατότητα φιλοξενίας, τουλάχιστον για τη μεγάλη μάζα των συμμετεχόντων σε ξενοδοχείο καλής κατηγορίας, σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 10 λεπτά (με τα πόδια ή με διαρκή συγκοινωνία) από τον αγωνιστικό χώρο.

β) Αγωνιστικό χώρο μεγάλο και ευρύχωρο, με παράλληλες αίθουσες για αναλύσεις, κέντρο τύπου, εύκολη δυνατότητα ζωντανής πρόσβασης στο κοινό σε όσες περισσότερες σκακιέρες είναι δυνατό, αλλά και ταυτόχρονη προβολή από το Διαδίκτυο. Αν ο αγωνιστικός χώρος δεν επαρκεί, βοηθητικό αγωνιστικό χώρο σε όχι πολύ χειρότερο επίπεδο.

γ) Τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, την προβολή των αγώνων, και την εύκολη πρόσβαση στους αγωνιστικούς χώρους και στα δρώμενα.

δ) Ισχυρή και πολύπλευρη προβολή σε ποιοτικά υψηλό επίπεδο από το διαδίκτυο και στα ΜΜΕ, με έμφαση στο αγωνιστικό αλλά και το προσωπικό μέρος των αγώνων.

Προφανώς η διοργάνωση θα διευκολυνθεί αν οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν νωρίτερα επειδή και τα περιφερειακά διασυλλογικά θα τελειώνουν νωρίτερα και ακόμη περισσότερο αν οι διαγωνισμοί ανάθεσης γίνονται για την μεθεπόμενη χρονιά.

Για να δείτε όλα τα άρθρα που ανήκουν σε αυτή τη δημοσίευση, πατήστε εδώ.

2 Νοεμβρίου, 2010 - Posted by | ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΣΟ, ΘΕΣΜΟΙ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ |

1 σχόλιο »

  1. Ένα σύντομο σχόλιο εδώ (συμφωνώ σε όλα): τα κλειστά γυμναστήρια είναι σούπερ για σκάκι! Οι θεατές παρακολουθούν από κοντά, έχουν χώρο να καθήσουν χωρίς να χάνουν επαφή με τους αγώνες (γιγαντοοθόνες βοηθούν περαιτέρω), πίνουν καφέ στην κερκίδα και συζητούν/σχολιάζουν με τους φίλους τους και οι παίκτες δεν ενοχλούνται στο παραμικρό! Αυτό φάνηκε περίτρανα στο Περιστέρι.

    Σχόλιο από middlewave | 18 Ιανουαρίου, 2011


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: