ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά

αναλύσεις και συζητήσεις

Μπανίκας και Γεωργιάδης στον Sentra 103,3

Ο Χρήστος Πιλάλης στο μικρόφωνο του Sentra 103,3.

Η (σημαδιακή) 64η σκακιστική εκπομπή «Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα» βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 19/12 από τις  9.05 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ.

Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου. Στην εκπομπή του Σαββάτου 19/12 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον γκραν μετρ και Πρωταθλητή Ελλάδας Χριστόδουλο Μπανίκα και το διεθνή μετρ και δευτεραθλητή Ελλάδας Γιάννη Γεωργιάδη. Μαζί θα μιλήσουν για το 59ο Πρωτάθλημα Ελλάδας που μόλις ολοκληρώθηκε στο Κατάκολο Ηλείας και για το ελληνικό σκάκι γενικότερα.  Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθούν 3 διπλές προσκλήσεις, προσφορά της Audio Visual, για τη νέα ταινία του Γούντι Άλλεν «Κι αν σου κάτσει;» στην οποία ο ήρωας Μπόρις (Λάρι Ντέιβιντ), ένας πανέξυπνος αλλά γκρινιάρης και μισάνθρωπος πρώην καθηγητής Πανεπιστημίου, ζει διδάσκοντας σκάκι!  Θα κληρωθούν επίσης 3 σκακιστικά ημερολόγια φιλοτεχνημένα απ΄το γνωστό ζωγράφο και σκακιστή Νικόλα Σφήκα, προσφορά των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ, αλλά και αρκετές από τις εντυπωσιακές αφίσες του 32ου Πρωταθλήματος Ελλάδας γυναικών που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Κεφαλονιά.

Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Στους 15,5 μήνες ζωής της ωριαίας εκπομπής «Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα» έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 50 Έλληνες σκακιστές, παράγοντες του σκακιού, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν στηρίξει το σκάκι, καλλιτέχνες που ασχολούνται με το πνευματικό άθλημα.

16 Δεκεμβρίου, 2009 - Posted by | ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ |

1 σχόλιο »

  1. Μπανίκας και Χαντάντ στον Sentra 103,3

    Η 66η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 9/1 από τις 9.05 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 9/1 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον γκραν μετρ και Πρωταθλητή Ελλάδας Χριστόδουλο Μπανίκα και τον έφορο του σκακιστικού τμήματος του Πανιωνίου ΓΣΣ Γαβριήλ Χαντάντ. Με τον Χρ.Μπανίκα θα μιλήσουν για τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων που συνεχίζεται στην Προύσα της Τουρκίας και για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η εθνική μας ομάδα επί της Ρωσίας. Με το Γ.Χαντάντ θα μιλήσουν για τον ιστορικό Πανιώνιο και για τη συμμετοχή του σκακιστικού του τμήματος στον Προκριματικό Όμιλο της Α΄ Εθνικής που ξεκινά την Κυριακή 10/1. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

    Σχόλιο από Christos Pilalis | 8 Ιανουαρίου, 2010


Σχολιάστε